This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab

This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab

This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab

This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab

This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab

This is an expansion and extension of a woodsy cottage in the East Bay. The kitchen was enlarged, updated and functionally improved. An addition to a sitting room was designed to take advantage of the view and increased access to natural light.

Structural Engineer: Pivot Engineering
General Contractor: Building Lab